No surfing without a bruise.

Heeeeeej!
 
Vår sista dag här i underbara Bali idag.
Såg fram emot att spendera hela dagen på stranden med sol, bad och surf.
Blev det så? Nae inte riktigt.
Vaknade upp med en ännu värre förkylning (hur är det ens möjligt?) jag har i alla fall inte ont i halsen är bara näsan och huvudet. Vet inte om det påverkat ögonen med, men de har varit betydligt mer känsliga i vattnet dessa två dagar. Efter att ha hamnat under vattnet typ två gånger kunde jag knappt se.
 
Sen var det extra ansträngande för mig när det gällde att paddla ut och ta sig över vågorna eftersom jag faktiskt har ett virus i kroppen, så blev bara ett kort pass på stranden för kroppen orkade helt enkelt inte.
 
Klockan är snart 5 här och vi ska bara ta det lugnt, packa väskan och kanske ge oss ut en sista gång och kolla lite shopping. Imorgon flyger vi till Chiang Mai och byter ett liv på stranden mot tempel.
 
 
Får ju tacka de grymmaste killarna, Harold och David som vi hyrde brädor av (ingen aning vem killen bredvid mig på andra bilden är, märkte inte ens att han var där hahaha)
Lyckades undvika att få blåmärke på höfterna denna gången, men jag kan ju inte surfa utan att i alla fall få ett.. Detta på insidan av låret är värre än det ser ut, varje steg jag tar känns det i hela låret haha.
Mös även med fåglar påväg tillbaka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: