Petronas Twin Towers

Vi hade satt alarm vid halv 8, men sov igenom det och vaknade vid 9 istället... Så snabbt ner och käka frukost och lite senare tog vi taxin till tornen.
Kostade liksom 8 kr/person, så inte speciellt dyrt.
 
Mellan tornen finns ett 5 våning högt varuhus så vi gick runt lite och kollade där först, men det var inte riktigt några affärer för oss där. Fanns verkligen alla märkesaffärer man kan tänka sig.. Armani,Gucci,Prada,Chanel osv.
Var inne en snabb runda på The body shop och kollade, eller ja, fick en flock tjejer runt mig som jobbade där och ville att jag skulle lukta och prova allt möjligt haha. Var himla sugen på att köpa något då där fanns väldigt många dofter vi inte har i Sverige, men blev inget denna gången.
 
Gick ut utanför också för att ta foto på tornen och då kom det fram en kille som ville fota mig och Kevin, sedan ville han fotas med mig haha. Är inte direkt ovan av att få uppmärksamhet utomlands, så gör inte så mycket tycker mest det är kul :)
 
Klockan kvart över 3 skulle vi upp i tornet! Först skulle man igenom en säkerhetskontroll och sedan lyssna på lite information angående rundturen. Klev sedan in i hissen som tog oss till 43:e våningen, 170 meter över marken. Kan ju tillägga att hissen rörde sig 5-6 m/s! Efter att ha fotat lite blev det hissen igen för att åka till 84:e våningen, 360 meter över marken. Fantastisk utsikt, synd bara att det var så molnigt just då..
 
Ikväll har vi bokat buss och hotell tills imorgon då vi lämnar Kuala Lumpur! Vart vi tar vägen får ni se snart!
 
 


Kommentarer
Postat av: milina.blogg.se

Åh vilken fin bild!

2015-02-12 @ 19:31:03
URL: http://milina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: