Malaysia

Kom fram till Malaysia igår eftermiddag efter en lång flygtur. Åkte med Sri Lankan och det var toppen! Gott om benutrymme (tänk på mina långa ben haha) ok mat och trevlig personal! Hade ett stopover i Colombo i ca 2 1/2 timme, klockan 4 på morgonen så man var ju lagom trött. När vi kom fram hoppade vi in i en taxi som tog oss till hotellet. Riktigt trevlig chaufför som tipsade om lite saker i staden.
Även killen i hotellets reception tipsade och förklarade allt möjligt. Alla som jobbar här på hotellet har varit riktigt trevliga och hjälpsamma!
 
Igår gjorde vi inte speciellt mycket. Tog en lång powernap när vi checkat in och gick sedan ut och käkade middag. Blev någon Malaysisk rätt som smakade som en stark pad thai ungefär, men gott var det!
 
Idag däremot tog vi bussen in till centrum för att sedan traska vidare till lake garden där vi gick på fjäril och fågel parker. Himla fina fjärilar.. Lite mer färg på dem än de där hemma haha.
Blev en ganska lång dag där, då det även tog ett tag att ta sig dit eftersom vi först gått åt fel håll.
Att ta sig runt med buss är väldigt billigt, kostar ca 4-5 kr per person och det finns även gratis bussar inne i city. Det kluriga är att veta när man ska av, då det inte visas vilken hållplats som är nästa.
 
Lite senare ikväll ska vi in till China Town och käka. Ska tydligen finnas massor av Street food och god ska den vara!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: