inget internet

Hej!
 
Har inte haft internet på några dagar som ni kanske har märkt..
Kommer knappt ihåg vad som hänt sedan jag skrev sist haha!
Jo häromdagen tog vi bussen till nationalparken för att väl på plats upptäcka att det kostar 160 RM..Hade inte tillräckligt med cash och fanns ingen ATM där så var ju bara att ta bussen tillbaka. Vi stannade dock till på stranden ett tag.
När jag gick upp ur vattnet kände jag bara hur det brände till som tusan på foten, men tänkte inte mycket mer på det. Den brännande känslan avtog dock inte så Kevin gick och hämtade lite is från baren till mig, det hjälpte men fattade fortfarande inte vad det var som bränt mig. Har nu ett "sår" som ser ut som massa myggbett ihop tryckta. Det kliar som tusan men jag mår bra så var nog inget allvarligt...
 
Har även besökt snake Temple och myst med ormar.
 
Skrev ju innan att jag kände lite sådär för detta gästhuset men har helt ändrat mig! De som jobbar här har varit så himla hjälpsamma och trevliga. På det kinesiska nyåret bjöd dom oss på middag. När jag och Kevin skulle boka en till natt visade det sig att det var fullt så en tjej som jobbar där erbjöd oss boende hos hennes mamma då övervåningen ändå inte användes. Så hon körde oss dit, och påvägen körde vi inom två tempel där hon berättade lite om dem. Sedan efter att vi fått duscha och vilat lite körde hon oss till en restaurang och bjöd på middag och sedan till Kek Lok Si templet så vi fick se det under nattetid med.
 
Imorse körde hon oss till hamnen och hade gjort frukost till oss då vi skulle ta båten till ön langkawi. Allt detta gjorde hon gratis, så himla snäll tjej. Kan definitivt rekommendera Heritage Sixteen i georgetown.
 
Så ja, nu befinner vi oss på Langkawi. Ska stanna här några nätter innan vi beger oss vidare mot thailand.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: