Australien del 3

Fraser Island var helt fantastiskt!
Vi var en grupp på kanske 15-20pers som spenderade 3 dagar och 2 nätter där.
Jag fick tyvärr inte köra bilen då man var tvungen att vara 21, fast är osäker på om jag faktiskt velat köra haha. Fraser Island består till 99% av sand, finns bara någon enstaka väg precis vid hotellen. Så ja, det var ganska svårt att köra bilen, vår bil fastnade en gång, men tog oss upp själva. Bilen framför (som guiden körde) fastnade så pass mycket att vi fick dra upp den med hjälp av våran bil.
 
Såg dingos, spindlar och en jävligt stor ödla eller vad det var. 
Vi åkte till fantastiska sjöar och vattendrag.
Man kom sin grupp väldigt nära på dessa korta dagar. Vi tältade och grillade, satt uppe och drack goon, öl och bara hade det sjukt trevligt!
Bland det bästa på ön var stjärnhimlen. Herregud vad vackert det var! Aldrig sett något liknande.
 
Efter 3 extremt sandiga dagar drog vi oss upp till Bundaberg för att hitta farmjobb. Vi kom fram till hostlet och bokade 2 nätter. Vi fick inga garantier på att få jobb, fick dela säng. Killarnas toa/dusch var sönder så alla delade badrum. Rummet bredvid hade möss, och det kröp myror överallt och det var 1 kille som drev alltihop. Vi stack efter 1 natt för det var så jäkla äckligt. Om någon skulle åka till Bundaberg, bo inte på cellblocks!

Vi tog oss upp till Airlie Beach istället där vi jobbade på ett hostel för gratis boende, jobbade ca 3 timmar om dagen och det var hur chill som helst. Satt mest i tvättstugan och väntade på tvätt/vek lakan haha. Dessutom var även managern som drev hostlet hur chill som helst!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: