Thailand

Hejsan!
 
Är framme i thailand nu, eller ja sen några timmar tillbaka faktiskt. Landade i Bangkok strax efter 3 efter en flygtur från helvetet. Vädret var klart och fint, inga luftgropar eller så utan det var min förkylning som gjorde flygturen fruktansvärd.
Jag mådde verkligen jätte dåligt.. Näsan slutade inte producera snor (haha ursäkt), huvudet sprängde och jag frös nåt så sjukt mycket. Efter ca 20 min i luften började min jävla bihåla göra ont med. Lyckades även enbart tryckutjämna mitt högra öra så har fortfarande lock för det vänstra och hör typ inget på det.. Ända sedan jag började dyka har mina öron blivit betydligt mer känsliga för höjd/djup skillnader. Måste tryckutjämna vid varje flygtur nu, ett flertal gånger till skillnad från förr då jag knappt behövde.
Hade en liten mellanlandning i Don Mueang där vi skulle ta nästa plan till Chiang Mai.
 
Ligger inne på vårat rum nu och tar det lugnt. Var nyss ute och käkade middag. Vi betalade ca 12 kr var för en stor portion mat + fruktshake (i mitt fall milo då jag var sjukt sugen på oboy...) en av anledningarna att älska thailand ;)
 
Imorgon får vi se vad vi gör. Allt beror lite på hur jag mår men vi ska försöka ta oss ut på en liten tur. Vi bor på ett guesthouse som drivs av ett par och vi har möjlighet att bli körda lite var som av killen. Funderar b.la. att besöka the long necked tribe. Tror ni sett bilder på kvinnorna som har halsbanden runt halsen så att den blir längre. Vi får se helt enkelt!