Mui Ne, Nha Trang & Da Nang

Hellåååå! 
 
Tänkte berätta vad vi hittat på de senaste dagarna nu när regnet ändå vräker ner haha..
Från Ho Chi Minh tog vi bussen till Mui Ne där vi gjorde en tur till b.la.sanddyner. Det är en väldigt liten "stad" eller så bodde vi kanske i någon förort för det var bara en gata. Väldigt många ryssar där, verkar vara deras paradis typ. Var bara där två nätter innan vi åkte till Nha Trang.
 
När vi kom fram till hotellet i Nha Trang bokade vi helt spontant två dyk till dagen efter. Vår divemaster kunde kanske 5-6 ord på engelska men det gick bra, använder ju inte språket under vattnet ändå.
Väldigt fina korallrev och såg många andra fiskar än vad som fanns i Koh Tao. Dock var nog utrustningen lite gammal och väl använd. Den första jag fick på mig så släppte reservmunstycket ut luft hela tiden så fick byta till en annan som jag väl nere på 18 meter märker släpper in vatten...Inte mycket, men lite hela tiden så det var sjukt störigt. Så fick köra på reservmunstycket under dyket men det var inga problem!
 
Andra dyket fungerade min utrustning perfekt och detta dyk var det bästa. Såg massor av coola fiskar, sjöstjärnor och hade bara grymt roligt helt enkelt.
Efteråt bjöds det på vietnamesisk buffé på båten, helt perfekt efter två dyk.
Det ända var väl att vår divemaster var mer intresserad av att försöka imponera på mig än att ta vara på livet under vattnet. "titta på det här" "håll i det här" "kom här" osv, jag simmade efter honom, något högre då jag tyckte han låg väldigt lågt hela tiden och såg hur hans fenor drog av bitar från koraller.
Även på båten var han efter mig, skämtade med Kevin att han fått konkurrens haha..Jag tog allt med en nypa salt tills jag såg att han smygfota mig. Där gick gränsen faktiskt.
 
Tanken var ju att vi skulle stanna en natt till i Nha Trang innan vi åkte till Da Nang men det gick bara 1 buss om dagen och det var klockan 6 på kvällen. Eftersom vi har ett flyg imorgon så skulle vi inte hinna med det då bussresan tog ca 12-13 timmar. Så åkte hit en dag tidigare helt enkelt. Imorgon flyger vi till Hanoi!