Gör ju inte allt för mycket här

Heeeyyy
 
Skriver inte så mycket för vi gör inte så mycket haha. Alla dagar ser nästan likadana ut..äta,sola,surfa och bada. De jobbigaste besluten om dagarna är vilken restaurang vi ska käka på. 
 
Igår och idag åkte vi ut till några andra stränder, den igår var inget att hurra över. Vi la oss på stranden ändå och båda somnade ganska direkt haha, så var nog rätt trötta. Idag kom vi till en riktig surfstrand. Simning var till och med förbjuden där, så vi käkade bara en lunch med utsikt över havet och surfarna. Feeeeta vågor!
 
Kan ju berätta om våran grannhund med. En helt underbart söt liten tjej som har ett gammalt ärr över ryggen och enbart ett öga. Med tanke på att det finns så många hundar här som springer vart dem vill kan man tänka att hon råkat i slagsmål med en annan. Hennes ägare berättade för oss att det var en japansk kille som stuckit henne med kniv för han antagligen blev rädd för henne..Jag förstår att man kan vara oerhört hundrädd, men sticka med en kniv? Usch :( 
Även om hon varit med om detta är hon glad för människor, i alla fall för mig och Kevin. Varje gång vi går förbi springer hon fram och ska hälsa, så söt så!
 
Internet är ganska segt just nu så det går typ inte att ladda upp bilder, lägger upp bilder en annan dag!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: