Filippinerna

Hejsan!
 
Har lite svårt att uppdatera här då internet gör lite som det själv känner för.
I onsdags tog vi flyget över till Filippinerna och stannade de 2 första nätterna i Cebu. Så igår tog vi flyget till ön Palawan och är just nu i Puerto Princesa. Vi bor en liten bit utanför stan i en ganska stor stuga med mysig omgivning. Personalen är super trevliga. Igårkväll körde de in oss till stan så vi kunde käka och gå längs floden. Vi gick till ett ställe där de grillade maten precis framför en, så man pekade liksom på det man ville ha. Vi hade inget aning om vad allt var för nåt men det slutade med grillspett, en väldigt stark fisksallad och en slags krokodilsallad.  Allt var dock väldigt gott!
 
Idag hyrde vi en moppe och körde till en strand en bit ifrån. Själva stranden var ganska liten men vattnet var helt fantastiskt! Kristallklart och blått. 
Vi är nu tillbaka på hotellet och undviker solen..Den är helt galet stark här och både jag och Kevin lyckades bränna oss idag. Imorgon ska vi åka till underground river (ett av de 7 naturliga underverken) så det ska bli coolt!
Utanför vår stuga
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Andreé Johansson

Jag har själv varit i Filippinerna på semester 2012-2013. Jag minns både de härliga stränderna och den goda havsmaten!

2015-04-12 @ 03:04:05
URL: http://historieintressetssida.blogg.se/
Postat av: Maria

Åhh herre vad äckliga dem där svartvita djuren ser ut!!! :O vet inte alls vad det är men ser ut som typ gigantiska räkor, blää haha! Annars ser det ut som ni har jätteroliga äventyr och allt =D Coola bilder!

Svar: Ja jag vette tusan vad det var för något haha.. Åh jaa det är helt underbart här!
Sandra

2015-04-12 @ 21:03:46
URL: http://chayniize.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: