Cambodia

Heeey! 
 
I måndags tog vi bussen och färja från Koh Tao till Bangkok. Åkte vid 3 på eftermiddagen och var framme vid 3 på natten.. Egentligen skulle bussen vara framme halv 6 på morgonen, därför hade vi bokat ett flyg klockan 10. Så blev en lång väntan på flygplatsen.. 
Efter att ha sovit ca 1 timme på bussen somnade både jag och Kevin strax efter att planet lyft och vaknade igen vid landning. Flyget tog bara 1 timme, men det kändes som 5 minuter.
 
Vi checkade in och sov ca 2 timmar innan vi gick ut för att käka och titta till området.
Igår hörde även  Ralf och Lisa (de vi tog dykarcertifikat med) av sig och berättade att de flygit till siem reap istället för att ta östkusten i thailand så vi mötte upp dem och käkade middag.
Idag så följde vi med dem till Angkor. Kollade in Angkor Wat och lite andra gamla tempel. Har för mig att Angkor Wat är ett av de sju underverken i världen, eller så var det med i röstningen senast de tog fram nya eller nåt sånt. Det var ganska coolt att se de gamla ruinerna, men samtidigt...Det är sten. Bara massor av sten. Jag kan kolla på tempel som är imponerande,  dvs mycket detaljer osv. Angkor Wat och Ta Prohm var ganska maffigt, men efter att ha gått runt halva (de är stoooora) var jag sjukt uttråkad haha... Jag menar vi var borta från 5 på morgonen till halv 4 på eftermiddagen...  Och vi såg typ...3-4 tempel? Det är enormt!
 
Jag och Kevin ska faktiskt dit imorgon igen... Fast vi ska ta en annan runda och kolla på lite andra tempel (yes mer sten!) nä skämt och sido. Denna rundan ska tydligen inte vara lika jobbig då vår tuk tuk kör mycket och det är små tempel så blir inte så mycket vandrande.
 
Angkor Wat 
 
Ta Prohm (filmen tomb raider spelade in vissa scener här)
 


Kommentarer
Postat av: milina.blogg.se

Så fina bilder!

2015-03-13 @ 03:49:28
URL: http://milina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: